Online Marketing megoldások KKV vállalkozások számára

Úgy érzed nincs elég időd, energiád és ihleted az online marketing felületeid kezelésére? Szeretnél azzal foglalkozni amit szeretsz, ami miatt elkezdted az egészet csinálni? Közben tudod, hogy nagyon fontos lenne a kommunikáció is, hiszen láthatónak kéne lenned az online térben? Többféle megoldást kínálunk Neked! Találd meg a számodra legjobb hirdetéskezelési és marketingstratégia csomagot!

Amiben tudunk
Neked segíteni

Levesszük a válladról, hogy Neked több időd maradjon a szenvedélyedre!

Olyan megoldást kínálunk Neked, ami jól átgondolt és arra fókuszál, hogy minél több bevételed legyen.

Először megtervezzük a marketingstratégiád – ha még ezt nem tetted meg, majd a megvalósításában is elkísérünk az ismeretlen úton. Pontosan látni fogod a vásárlási útvonalakat és közösen kiválasztjuk ezek közül a leghatékonyabbat. Digitális hirdetési startégiánkat is a marketing és üzleti céljaid alapján alakítjuk ki. 

Csomagajánlataink

Kérj egyedi ajánlatot!

Melyik szolgáltatás érdekel?

2 + 13 =

Hogyan dolgozunk

Segítünk Ügyfeleinknek eligazodni az online marketing világában.

Ha most vágsz bele egy új projektbe és szükséged van egy online stratégiára, weboldalra, és az első hirdetésekre, akkor tudunk Neked segíteni. 

Ha már régóta benne vagy az üzletben, de elakadtál az online kommunikációban vagy szeretnél fejlődni, növekedni, akkor tudunk Neked segíteni. 

Az online marketingben hatalmas lehetőségek vannak, ne elégedj meg egy átlagos eredménnyel, itt az idő, hogy cselekedj!

E

Weboldal és webshop építés

E

Social media management

E

Email marketing

E

Tartalomgyártás, szövegírás

E

PR kampányok

E

Google Ads hirdetések

E

Facebook hirdetések

E

Search Engine Optimization

A legprofibb online marketinges csapat, akivel eddig dolgoztam! Maximálisan meg vagyok elégedve, szakmailag és emberileg is csillagos 5-ös.
Ha pár szóban kellene jellemeznem a munkájukat, ennyit mondanék: elhivatottság, kreativitás, projektszemlélet, precizitás, együtt gondolkodás, emelkedő mutatók! A feladatokat nem “letudni” akarják, hanem szívvel-lélekkel vetik bele magukat a közös projektekbe, lehetetlent nem ismerve. Hálás vagyok hogy rájuk találtam!

Képíró Anita

ügyvezető igazgató, Borecet Kft.

„Szuper csapat, nagyon szeretek együtt dolgozni velük. Azon felül, hogy profik, kellően proaktívak és kreatívak is, ami nagy segítség, mert nem kell fogni a kezüket. Teljes nyugalommal bízom rájuk a feladatokat.”

Ercsényi Kati

Art Director, Pivot270

„Az általatok készített weboldal felülmúlta várakozásainkat! Nemcsak a letisztult, átlátható forma hanem a főbb menüpontok is jól értelmezhetőek, mely hozzájárul leendő megbízóink gyors tájékozódását a weboldalon. A hirdetések és az ajánlásotok miatt készített hírlevél eddig nem tapasztalt mértékű aktivitást eredményezett. Az új honlap óta heti szinten minimum 8 ajánlatkérés érkezik illetve a hétvégi büféasztalos ebédünkkel kapcsolatban is sokan keresnek ezen a felületen. Az itt felsoroltak miatt és a konstruktív, pozitív, ötlet gazdag, mindig vidám hozzáállásotok miatt NAGYON KÖSZÖNJÜK a cég nevében az eddigieket is.”

Móczár Balázs

Üzletvezető, Dudok Rendezvényház

„Mindig számíthatunk rájuk. Időt, energiát spórolnak nekünk, kreativitásuk az elvárásaink felett teljesít, boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatunk!”

Császár Helga

Marketing Manager, Umedisept

Kapcsolat

Telefonszám: +36 70 416 29 00

Email: hello@fatfoxcreative.hu