Vállalkozótársaim, vállalkozásvezetők, cégtulajdonosok! Arra hívlak Titeket, hogy hozzuk előrébb a szokásos karácsonyi adakozás időszakát pár hónappal, sőt teremtsünk erre még egy időpontontot, időszakot, ezáltal megnövelve az adományok mennyiségét, melyek a szervezetekhez befolynak.

 

A #jótékonyszeptember kihívás részletei

Gondolkoztál már rajta, hogy jó lenne támogatni valamilyen szervezetet, akik gyerekekkel, kutyusokkal vagy a környezetvédelemmel foglalkoznak? Ne halogasd tovább, itt a lehetőség, hogy belevágj és ennek hangot is adj, így motiválj másokat is, hogy kövessék példádat!

Miről szól?

Szeptember eleje egy kicsit olyan mint az év, január eleje, egy új kezdet, lehetőség megvalósítani valamit amit már régóta terveztél. Szeptemberben kezdődik FatFox Creative kihívása, a #jótékonyszeptember is. Arra hívunk Téged, hogy cégeddel, vállalkozásoddal 5 napon át válassz ki egy-egy szervezetet akiket támogatni fogsz. Ha szeretnéd, lehetőséged van akár minden nap ugyanazt a szervezetet választani. A támogatás lehet pénzbeni, lehet önkéntes munka, vagy valamilyen „jó tett”.

Teendő

A támogatásról tegyél ki egy posztot a Facebookra, vagy az Instagramra. (Összeget természetesen nem kell kiírnod nyilvánosan.) Jelölj meg minket a @fatfoxcreative névvel, és tedd ki a #jótékonyszeptember hashtaget, így tudjuk majd összegezni a hét végén a csodás felajánlásokat. A kihívás szeptember 6-10-ig, hétfőtől péntekig tart, ezeken a napokon várjuk a posztjaitokat.

Részt vennél?

A kihívásban való részvételi szándékod a #jótékonyszeptember Facebook csoportba való belépéssel tudod jelezni. A csoportba való belépés semmilyen kötlezettséggel nem jár, viszont hasznos tratalmakkal, tippekkel, segítséggel készülünk, amit csak a csoporttagok fognak látni.

Ne habozz!

Szükséged van még egy kis motivációra? Íme! A kihívás résztevői között 2021. szeptember 13-án 2 órás konzultációt sorsolunk ki online marketing és hirdetés stratégia témakörben.

Extra felajánlásunk

Szeretnénk még egy kicsit emelni a tétet, ezért a kihíváson kívül kitaláltunk még valamit, amivel ügyfeleink velünk együtt jótékonykodhatnak. Tehát jöjjön az extra felajánlásunk: a következő 1 évben, vagyis 2021. szeptember 1. és 2022. augusztus 31. között, az új ügyfeleinkkel kötött szerződésekből befolyó bevétel 5%-át minden hónapban átutaljuk egy-egy szervezetnek. Az így megvalósult támogatásokról is be fogunk folyamatosan számolni, hogy osztozhassatok örömünkben.

Háttérstory és inspiráció

Hosszú éveket töltöttem multi cégek alkalmazottjaként. Hatalmas tapasztalatot és tudást szereztem ezekben az években vállalatirányításról, projektmenedzsmentről és marketingstratégiáról. A sok szakmai esemény mellett rendszeresen jártunk önkénteskedni, hiszen ezeknek a vállalatoknak van egy társadalmi felelősségvállalásuk, melynek része a különböző szervezetek támogatása, bizonyos ügyek mellett való kiállás.

Cégvezetőként fontosnak érzem, hogy ezt a jó példát kisebb vállalkozásként, ügynökségként is továbbvigyem, népszerűsítsem.

Ha Te is úgy érzed, hogy szeretnél vállalkozásoddal segíteni másoknak, támogatni rászorulókat, vagy szívesen kiállnál egy Neked kedvesügy mellett, csatlakozz kihívásunkhoz és vágj bele szeptemberben!

Keltsük életre együtt a #jótékonyszeptember projektet!